PontVelem Nonprofit Kft. Koordináló divízióElem és akkumulátor gyártói közvetítő szervezet.

Segítjük a Gyártókat/Importőröket abban, hogy a vásárlóik a gyártmányaikkal ne szennyezzék a környezetet, mert azok a használat után visszagyűjtésre és újrahasznosításra kerülnek. Társadalmi programokkal ösztönözzük a felhasználókat, hogy kizárólag ezt az utat válasszák a termékek élettartama végén.

Az Ön céljainak teljesítése

Célunk, hogy a fogyasztók által megvásárolt bármilyen elem és akkumulátor minimum 90%-a visszagyűjtésre és újrahasznosításra kerüljön 2030-ig. valamint használat végén kidobott, de még nem teljesen rossz akkumulátorok 80%-a a hulladékká minősítés előtt még új fogyasztói célra felhasználásra kerüljön.

További célunk, hogy a vásárlók minimum 75%-a pontosan tudjon választ adni arra, hogy milyen esetekben, milyen módon vásároljon akkumulátort, elemet és azt milyen módon juttassa el a használat végén újrahasznosításra.

További célunk, hogy a gyártók/importőrök jelenértékű költsége folyamatos hatékonyság fejlesztés által csökkenhessen.

Kiemelten kezeljük azon partnereinket, akik a társadalmi programjainkban bármilyen módon részt vesznek.

A PontVelem Okos Programról

A PontVelem Okos Program egy országos program általános iskolás diákoknak és tanáraiknak, bevonva a diákok szüleit is. A program értékes ajándékokkal játékos formában ösztönöz a szelektív hulladékgyűjtésre, a pénzügyi tudatosságra és a fenntartható életmódra, miközben hangsúlyozza az egymást segítő karitatív tevékenységek fontosságát.

A PontVelem Okos Programban a diákok különböző tevékenységekkel pontokat gyűjtenek, a pontokkal gazdálkodhatnak, beválthatják őket különböző tárgyi vagy élmény ajándékokra, illetve jótékony célokra ajánlhatják fel (SegítsVelem). Pontot gyűjteni a szelektív hulladékgyűjtéssel (GyűjtsVelem), különböző tudásversenyeken való részvétellel-, a program által kínált on-line játékokkal (JátsszVelem)-, illetve a BankVelem pénzügyi oktató programban való aktív részvétellel lehet.

A PontVelem Okos Program egy egyedülállóan komplex program, ami számos területen kínál játékos keretek között valós, égető problémákra választ. A fenntarthatóság, a pénzügyi tudatosság, a rászorulók támogatása mind olyan kérdés, amit nem lehet elég korán gyermekeinkkel megismertetni.

PONTVELEM.HU WEBOLDAL